ECHT DEUTSCH METÓDA

Echt dobrá Nemčina

 

Vyvinutá na POINTRED – Inštitúte nemeckého jazyka
Konverzáciou, hrou a opakovaním k cieľu!

 

ECHT DEUTSCH – Echt nemčina znamená výučba nemeckého jazyka hravou formou na najvyššej úrovni. „Čím emocionálnejší zážitok, tým hlbšie ukotvenie v pamäti. Učíme sa , lebo nám to robí radosť a dáva nášmu životu zmysel.“ >>Paul Dvorak, riaditel Inštitútu nemeckého jazyka<<

 

Základná myšlienka je jednoduchá – vyblázniť sa pri hre. Aby sme dosiahli optimálny proces zážitkového učenia nemčiny, trénujeme hravou formou pomocou metódy „ECHT DEUTSCH – Echt nemčina“ cez opakovanie a praktickú aplikáciu konverzáciu, porozumenie, slovíčka a gramatiku.

 

V ECHT DEUTSCH metóde používame mnohé už známe koncepty, ale ostávame vždy pri hravej forme, ako sú napríklad konverzačné hry, slovné hry a duely, hádanky, interaktívne gramatické cvičenia, videa s glossarom a online cvičenia, rozhovory o knihách či filmoch alebo kvízy v nemeckom jazyku. Všetko v prispôsobených úrovniam A1-C2. Vo výučbe ECHT DEUTSCH metóda kladie dôraz na konverzáciu so skúsenými učiteľmi a lektormi, ktorí nevysvetľujú len gramatiku nemčiny, ale podávajú celkový obraz o nemeckej kultúre a životnom štýle.

 

V našom inštitúte vyučujeme ECHT DEUTSCH metódou už niekoľko rokov a skúsenosti sú u väčšiny študentov veľmi pozitívne. Študenti si veľmi rýchlo osvoja učivo a sú podporovaní v aktívnom učení hrami, mobilnými aplikáciami alebo multimediálnymi aktivitami. Počas hodiny sa môže študent sám rozhodnúť, aké sú jeho špecifické požiadavky a priority aby ho učenie bavilo. Naši skúsení lektori objavujú silné stránky alebo nedostatky v jazykových znalostiach študentov a dávajú typy na domáce jazykové tréningy. Človek je prirodzene sociálny tvor, preto funguje aktívne učenie najlepšie vo dvojici, alebo skupine. Naša originálna ECHT DEUTSCH metóda podporuje sociálny faktor pri výučbe. Hraj sa, bav sa a konverzuj a vôbec si nevšimneš, že sa učíš nemčinu! Metóda ECHT DEUTSCH je ideálna nielen pre bežných študentov nemčiny ale aj pre firmy, školy, jazykové školy, učiteľov, študentov nemčiny, jazykové kaviarne, alebo aj pre rodinu doma.

 

„Aby si sa naučil cudziu reč, nemusíš sa bifľovať, stačí ňou neustále hovoriť a mať úprimný záujem. Tak jednoduchý je koncept od ECHT DEUTSCH metódy.“ >>Paul Dvorak , direktor na Inštitúte nemeckého jazyka<<

Vyskúšaj aj Ty ECHT DEUTSCH metódu online, alebo v Bratislave na POINTRED Inštitúte nemeckého jazyka.
Tešíme sa na Teba! Tvoj team ECHT DEUTSCH.

 

 

VOP – Všeobecné obchodné podmienky

Cenník POINTRED Inštitút nemeckého jazyka 01.01.2020 <